Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Απολογιστικά στοιχεία Προγραμμάτων Αγωγής Υγείας του σχολικού έτους 2018-2019


Απολογιστικά στοιχεία
Προγραμμάτων Αγωγής Υγείας
σχολικού έτους 2018-2019


Για την αποστολή του απολογισμού των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων στο ΥΠ.Π.Ε.Θ., παρακαλούμε να συμπληρωθούν τα ερωτηματολόγια απολογιστικών στοιχείων που υπάρχουν στις παρακάτω ηλεκτρονικές φόρμες έως τις 10 Ιουνίου 2019:

α. Ερωτηματολόγιο συντονιστών Εκπαιδευτικών σε προγράμματα Α.Υ. 2018-2019 από τους συντονιστές των προγραμμάτων Αγωγής Υγείας.

β. Ερωτηματολόγιο συμμετεχόντων Εκπαιδευτικών σε προγράμματα Α.Υ. 2018-2019 από τους συμμετέχοντες στην παιδαγωγική ομάδα των προγραμμάτων Αγωγής Υγείας.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Η ηλεκτρονική φόρμα είναι διαφορετική για τους/τις συντονιστές/στριες των προγραμμάτων και για τους συμμετέχοντες στην παιδαγωγική ομάδα εκπαιδευτικούς και πρέπει να συμπληρωθεί αναλόγως από όλους τους Εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Α.Υ..

Ο/η Συντονιστής/στρια κάθε προγράμματος καταθέτει μια έκθεση απολογισμού (Ερώτηση 22 στη φόρμα των απολογιστικών στοιχείων) και ο Διευθυντής του Σχολείου ενημερώνει εγγράφως την Υπεύθυνη Α.Υ. για την ολοκλήρωση ή μη των προγραμμάτων Α.Υ.  του σχολείου, σύμφωνα με το Σχέδιο Υποβολής Προγράμματος που είχε υποβληθεί στην αρχή του σχολικού έτους (εγκύκλιος ΥΠ.Π.Ε.Θ. με Αρ. Πρωτ. 212004/ Δ7 / 7-12-2018).

Στη συνέχεια, αφού ληφθεί υπόψη η παραπάνω ενημέρωση από τον Διευθυντή/Διευθύντρια της Σχολικής Μονάδας και η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας απολογισμού, χορηγείται Βεβαίωση Υλοποίησης Προγράμματος, από τον Διευθυντή Εκπαίδευσης.

Ο Συντονιστής Εκπαιδευτικός, πρέπει να συμπληρώσει τη φόρμα απολογισμού, ακόμα και αν δεν ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα και να γράψει ότι το πρόγραμμα δεν ολοκληρώθηκε στο αντίστοιχο πεδίο (το πρόγραμμα θεωρείται ότι δεν ολοκληρώθηκε όταν η διάρκειά του είναι μικρότερη των 5 μηνών – για την φετινή σχολική χρονιά, μικρότερη των 4 μηνών).

Δεν υπάρχουν σχόλια: