Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Απολογιστικά στοιχεία Προγραμμάτων Αγωγής Υγείας του σχολικού έτους 2019-2020

Σας κοινοποιούμε το με αριθ.  Φ.22.6/13590/26/6/2020 έγγραφο της Διεύθυνσης Δ.Ε. Β΄ Αθήνας που σχετίζεται με την ολοκλήρωση και τον απολογισμό των προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων για το σχολικό έτος 2019-2020, και παρακαλούμε:

Oι εκπαιδευτικοί των Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Δ.Ε. Β’ Αθήνας, που έχουν υποβάλει αίτηση συμμετοχής και εκπόνησαν πρόγραμμα ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ κατά το τρέχον σχολικό έτος (2019-2020) ως Συντονιστές να συμπληρώσουν την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα-απολογιστικό ερωτηματολόγιο, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020.

Ø  Απολογιστικό ερωτηματολόγιο Προγράμματος Αγωγής Υγείας:  
       
   

Οδηγίες συμπλήρωσης ερωτηματολογίου - σημαντικά σημεία:
  • Για κάθε πρόγραμμα υποβάλλεται από τον/την Συντονιστή/ντρια ή από έναν/μία εκ των εκπαιδευτικών της ομάδας υλοποίησης των προγραμμάτων Αγωγής Υγείας ένα απολογιστικό ερωτηματολόγιο , είτε ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ είτε ΟΧΙ.
  • Η συμπλήρωση των πεδίων στις παρακάτω ηλεκτρονικές φόρμες παρακαλούμε να γίνει με κεφαλαία γράμματα.
  • Στη στήλη με τα ονόματα των εκπαιδευτικών που υλοποίησαν το κάθε πρόγραμμα μπορείτε να προβείτε σε τροποποιήσεις που προέκυψαν στη σύνθεση της ομάδας.
Η εντός της προαναφερθείσας προθεσμίας συμπλήρωση και υποβολή των παραπάνω είναι υποχρεωτική για την έκδοση της σχετικής βεβαίωσης.

Συμπληρωματικά, οι εκπαιδευτικοί προσκαλούνται να αποστείλουν το τελικό προϊόν του προγράμματός τους σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή (έντυπο, αφίσα, ψηφιακό δίσκο, επιτραπέζιο παιχνίδι, διεύθυνση URL δικτυακού τόπου ανάρτησης υλικού). Το υλικό σε έντυπη μορφή μπορεί να υποβληθεί ή να αποσταλεί στην έδρα της Αγωγής Υγείας Δ.Ε. Β΄ Αθήνας Έλλης 3 Χαλάνδρι μέχρι την Παρασκευή 10/7/2020 και το υλικό σε ηλεκτρονική μορφή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου gragyg@dide-v-ath.att.sch.gr


Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι βάσει του εγγράφου υπ’ αρ. πρωτ. 79827/ΓΔ4/24-06-2020 του Υ.ΠΑΙ.Θ, «λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών και τη λήψη σχετικών μέτρων αντιμετώπισης του Covid-19 και ενόψει της λήξης του σχολικού έτους 2019-2020, τα Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων που υλοποιούνται από τους εκπαιδευτικούς στις σχολικές μονάδες Π.Ε. δύνανται, εφόσον κρίνεται απαραίτητο από τα αρμόδια όργανα, να συνεχιστούν κατά το επόμενο σχολικό έτος 2020-2021 και να ολοκληρωθούν έως την 31η Οκτωβρίου 2020, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις και τη νομοθεσία που ισχύουν κατά τη χρονική στιγμή της υλοποίησής τους». Σε αυτή την περίπτωση οι Συντονιστές των παραπάνω προγραμμάτων θα κληθούν να υποβάλουν το σχετικό απολογιστικό ερωτηματολόγιο βάσει νέου εγγράφου μας μετά τη λήξη της ανωτέρω προθεσμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: