Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018

Γλωσσικό βιωματικό εργαστήριο του Τμήματος Αγωγής Υγείας για εκπαιδευτικούς με τίτλο: "Γλωσσικός σεξισμός", 29/1/18

Οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ και Δ΄ Αθήνας, μέσω των Υπευθύνων Αγωγής Υγείας, διοργανώνουν γλωσσικό βιωματικό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς σε σχέση με τον γλωσσικό σεξισμό σε συνεργασία με την Μπενάκειο Βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων. Το εργαστήριο θα βασιστεί στο υλικό του Προγράμματος «Γλωσσόπολις» της Μπενακείου Βιβλιοθήκης και συγκεκριμένα στη θεματική ενότητα με τίτλο: «Άντρακλες και γύναια: Ο γλωσσικός σεξισμός»
Το εργαστήριο απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ και Δ΄ Αθήνας και υλοποιούν πρόγραμμα Αγωγής Υγείας κατά το τρέχον σχολικό έτος. Το εργαστήριο θα διεξαχθεί σε χώρο της Βιβλιοθήκης της Βουλής στο Πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο, την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 και ώρες 16:30-18:00 με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων 30 (15 εκπαιδευτικοί από κάθε Δ/νση). 
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας της ηλεκτρονική φόρμα αίτησης συμμετοχής έως την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018.


Δεν υπάρχουν σχόλια: