Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ενταξιακής Κουλτούρας "Κωφοί και Ακούοντες εν δράσει"

Yλοποιείται, και φέτος, για 5η συνεχή χρονιά το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ενταξιακής Κουλτούρας "Κωφοί και Ακούοντες εν δράσει" από 24 Σεπτεμβρίου έως 01 Οκτωβρίου 2017, σε  Χανιά, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λιτόχωρο / Όλυμπος, Ναύπλιο με τη συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και των Δήμων ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ, ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΔΙΟΥ –ΟΛΥΜΠΟΥ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΧΑΝΙΩΝ.

Οι δράσεις συντονίζονται από τον Πολιτιστικό Οργανισμό Μακεδονίας Θράκης ΕΣΑΕΙ ΕΝ ΡΟΗ, Πανελλήνιο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Αγωγής Υγείας και την Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας και επικουρούν η Λέσχη για τη Διάδοση της Νοηματικής Γλώσσας, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Πολιτιστικών Θεμάτων.



Oι δράσεις του φεστιβάλ εντάσσονται στην Πανευρωπαϊκή Εβδομάδα BeActive 2017 που συντονίζονται στην Ελλάδα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του ΥΠΠΟΑ.


Όλες οι μουσειοπαιδαγωγικές και εκπαιδευτικές επισκέψεις διοργανώνονται σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Μουσείων του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και σώματος εθελοντών εκπαιδευτικών Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης της χώρας.



Ιστορικό του Φεστιβάλ: http://esai.gr/DHIA_2016.html



Ιστοσελίδα Φεστιβάλ 2017: http://esai.gr/DHIA_2017.html



ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ.



Για να δηλώσετε συμμετοχή σε εκπαιδευτικές επισκέψεις σε Μουσεία, Αρχαιολογικούς Χώρους και Ιερές Μονές & Ναούς, σε εργαστήρια προετοιμασίας παραδοσιακών εδεσμάτων, σε σεμινάρια πρώτων βοηθειών/ περιβαλλοντικής αγωγής και τοπικής ιστορίας & σε καλλιτεχνικά και αθλητικά γεγονότα ή για να υποστηρίξετε τις δράσεις μας ως εθελοντής, επισκεφθείτε το blog της ιστοσελίδας http://esai.gr/DHIA_2017.html



Το πρόγραμμα της Αθήνας βρίσκεται εδώ : 

|
https://www.flipsnack.com/EsaiEnRoi/dhiafest2017.html


Τα βίντεο σποτ στη νοηματική για κωφό και βαρήκοο πληθυσμό, καθώς και για άτομα με προβλήματα όρασης
https://www.youtube.com/watch?v=xk_DPxkgI64&feature=youtu.be

Δεν υπάρχουν σχόλια: