Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Ψυχοεκπαιδευτικό Σεμινάριο Παιδαγωγών Β΄βάθμιας εκπαίδευσης με θέμα "Διαχείριση τάξης και μαθητικών συμπεριφορών", 15, 16 & 22 Οκτωβρίου 2016


Το Τμήμα Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, σε συνεργασία με  Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων & Προαγωγής Ψυχικής Υγείας «Αργώ» των Δήμων Αγίας Παρασκευής και Παπάγου-Χολαργού  θα πραγματοποιήσει σεμινάριο με θέμα: 
Διαχείριση τάξης και μαθητικών συμπεριφορών.


Το σεμινάριο απευθύνεται σε καθηγητές Γυμνασίων και Λυκείων.


Συνοπτικά οι ενότητες που θα αναπτυχθούν είναι: βασικές ψυχολογικές παράμετροι της διαλεκτικής καθηγητών και εφήβων, δυναμικά του συστήματος εκπαιδευτικού-μαθητών, διαμόρφωση του ψυχολογικού κλίματος στην αίθουσα διδασκαλίας, επικοινωνία, οριοθέτηση παρεμβάσεις, αντιμετώπιση μαθητικών συμπεριφορών και συζήτηση περιστατικών. Σκοπός είναι η κατανόηση και εφαρμογή δημιουργικών πρακτικών για το εκπαιδευτικό αντικείμενο.


Το Σεμινάριο θα λάβει χώρα στο «Αργώ» κατά τις ημερομηνίες: 15-16 (Σάββατο-Κυριακή) και 22 (Σάββατο) Οκτωβρίου 2016. Οι ώρες για τα Σάββατα θα είναι 09:30-14:00 και για την Κυριακή 09:30-13:30.


Συντονιστής του σεμιναρίου θα είναι ο Βουρλιόγκας Ανδρέας, κλινικός ψυχολόγος.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής. Είναι σημαντικό όλοι οι συμμετέχοντες να μπορούν να δεσμευτούν και για τις τρεις ημέρες. Για τη συμπλήρωση της ομάδας θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την φόρμα δήλωσης συμμετοχής το συντομότερο δυνατό.

   

Δεν υπάρχουν σχόλια: