Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Διημερίδα Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ.Δ.Ε. Β΄Αθήνας στις 13 & 14 Μαϊου 2015


Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας δια των Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων & ΚΕ.ΣΥ.Π.,  προτίθεται να διοργανώσει Διημερίδα παρουσιάσεων των προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων με τίτλο:
«Το τέλος μιας διαδρομής… και η αρχή μιας άλλης» 
την Τετάρτη 13 και την Πέμπτη 14 Μαϊου 2015, για  τα σχολεία  της  Διεύθυνσης που εκπόνησαν προγράμματα  την τρέχουσα σχολική χρονιά .
Η παρουσίαση των προγραμμάτων θα γίνει με : αφίσες, poster, θεατρικά δρώμενα, μουσικοχορευτικά δρώμενα, παιχνίδι ρόλων, ζωγραφική, φωτογραφία, ταινίες μικρού μήκους και κατασκευές και άλλα.
Για τον καλύτερο προγραμματισμό της εκδήλωσης παρακαλούμε τα σχολεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν, να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Οι παρουσιάσεις των προγραμμάτων θα πραγματοποιηθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαϊς, Μεσογείων 151, Μαρούσι. Η διάρκεια της κάθε παρουσίασης θα είναι 10΄-15΄, ανάλογα με την εκδήλωση ενδιαφέροντος.  Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής : η έγκαιρη αποστολή του υλικού παρουσίασης.
Καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων : 03-04-15 και ώρα 12μ.μ.    
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: