Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015

Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Εκφάνσεις της βίας στο σχολικό περιβάλλον: θεωρητικές & βιωματικές προσεγγίσεις, πρακτικές αντιμετώπισης»Το Τμήμα Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας διοργανώνει Επιστημονική Ημερίδα με τίτλο:
«Εκφάνσεις της βίας στο σχολικό περιβάλλον:
θεωρητικές & βιωματικές προσεγγίσεις, πρακτικές αντιμετώπισης»
στο πλαίσιο των δράσεων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Comenius-Regio 2013-2015 με τίτλο: «Εκφοβισμός των εφήβων: Τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης στο σχολικό περιβάλλον Ελλάδας και Κύπρου».
Τα εργαστήρια της ημερίδας είναι επανάληψη των εργαστηρίων της διημερίδας που υλοποιήθηκε στις 6 & 7 Δεκεμβρίου 2014. Η ημερίδα απευθύνεται κατά προτεραιότητα:
1. στους εκπαιδευτικούς των οποίων η συμμετοχή στη Διημερίδα δεν κατέστη δυνατή λόγω τεράστιου αριθμού αιτημάτων συμμετοχής.
2. στους Καθηγητές-Συνδέσμους με τη Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας σε θέματα εκφοβισμού.
3. στους Εκπαιδευτικούς Μέλη των Ομάδων Δράσεων Πρόληψης (ΟΔΠ)
Η οργανωτική επιτροπή συγκροτείται από τους: Ευαγγελία Φρυδά, Αθανάσιο Ραφτόπουλο και Λητώ Μαρθάρη.
Η Ημερίδα θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 12:00μ.μ.-18:40μ.μ. στο 5ο ΓΕΛ Αμαρουσίου, Ολυμπίας 40, τηλέφωνο σχολείου 210-6109557.

Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη και θα πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά στη φόρμα συμμετοχής έως το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015. Οι συμμετέχοντες μπορούν να συμμετάσχουν συνολικά σε δύο βιωματικά εργαστήρια (workshops).

Δεν υπάρχουν σχόλια: