Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Διοργάνωση βιωματικού εκπαιδευτικού σεμιναρίου για Εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με θέμα: "Το Weebly ως εκπαιδευτικό εργαλείο στα προγράμματα Αγωγής Υγείας & Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης: Δημιουργία και χρήση του Weebly"


Το Τμήμα Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, σε συνεργασία με το Δίκτυο Αγωγής Υγείας Υγιών Σχολείων της Δ.Δ.Ε. Β’ Αθήνας και το Τμήμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Π.Δ.Ε. Ανατολικής Αττικής, διοργανώνει βιωματικό εκπαιδευτικό σεμινάριο διάρκειας 5 διδακτικών ωρών,  με θέμα:  
"Το Weebly ως εκπαιδευτικό εργαλείο στα προγράμματα Αγωγής Υγείας & Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης: Δημιουργία και χρήση του Weebly"
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στη δημιουργία, το σχεδιασμό και την ανάπτυξη  ιστοσελίδας με το πρόγραμμα weebly for education, έτσι ώστε να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ως εκπαιδευτικό εργαλείο στα προγράμματα Αγωγής Υγείας που αναλαμβάνουν ή στη διδακτική πράξη. 
Το Weebly for Education είναι ένα πρόγραμμα που ασχολείται με τη δημιουργία ιστοσελίδας απευθείας στο διαδίκτυο. Παρέχει δωρεάν εργαλεία και φιλοξενία στον παγκόσμιο ιστό.
Το σεμινάριο απευθύνεται κατά προτεραιότητα στους:
1.     εκπαιδευτικούς της Δ.Δ.Ε. Β’ Αθήνας που υλοποιούν Προγράμματα Αγωγής Υγείας κατά το τρέχον σχολικό έτος και είναι μέλη του Τοπικού Θεματικού Δικτύου Αγωγής Υγείας της Δ.Δ.Ε. Β’ Αθήνας
2.     εκπαιδευτικούς της Π.Δ.Ε. Ανατολικής Αττικής που υλοποιούν Προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κατά το τρέχον σχολικό έτος
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου και ώρα 16:00πμ-20:00μμ, στο 3ο ΓΕΛ Κηφισιάς, Πελοποννήσου 3, Αδάμες, τηλέφωνο σχολείου:2106200840.
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20 εκπαιδευτικοί.
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η κατάσταση με τα ονόματα των συμμετεχόντων θα αναρτηθεί στο ιστολόγιο του Τμήματος Αγωγής Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: