Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Δ.Δ.Ε. Β' Αθήνας (Τμήματα Α.Υ.& Π.Ε. ) Επιμορφωτικό Βιωματικό Σεμινάριο "Δημιουργία και χρήση wiki"

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας μέσω των Υπευθύνων Αγωγής Υγείας και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, διοργανώνει  
Επιμορφωτικό Βιωματικό Σεμινάριο "Δημιουργία και χρήση wiki"
τη Δευτέρα 29-09-2014 στο 2ο Γυμνάσιο Ν. Ψυχικού, Ξενοπούλου 13, στάση μετρό Εθνική Άμυνα ή Κατεχάκη, τηλ. σχολείου : 2106724743, και ώρες 15:15-18:45.  
Το σεμινάριο είναι ανοιχτό σε όλους τους/τις εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας. Θα προηγηθούν οι εκπαιδευτικοί που υλοποίησαν Προγράμματα Αγωγής Υγείας και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά. 
Στόχος του σεμιναρίου είναι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στη δημιουργία και χρήση wiki, έτσι ώστε να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ως συνεργατικό διαδικτυακό χώρο για τα προγράμματα που αναλαμβάνουν, ή για τη διδασκαλία των μαθημάτων τους.
 ΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 Tα ονόματα των συμμετεχόντων θα αναρτηθούν στο ιστολόγιο του τμήματος Αγωγής Υγείας. Τα wiki που έχουν δημιουργηθεί για την ανάρτηση του υλικού των προγραμμάτων Αγωγής Υγείας και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης βρίσκονται στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις agygvath.pbworks.com και  perivallontikivathinas.pbworks.com αντίστοιχα. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί να έχουν μαζί τους σε ηλεκτρονική μορφή τις εργασίες που εκπονήθηκαν κατά τα προηγούμενα σχολικά έτη για να τις αναρτήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: