Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Δ.Δ.Ε. Β' Αθήνας (Τμήματα Π.Ε. & Α.Υ.) Επιμορφωτικό Βιωματικό Σεμινάριο "Χρήση και δημιουργία wiki"

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας μέσω των Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Αγωγής Υγείας, προτίθεται να διοργανώσει Επιμορφωτικό Βιωματικό Σεμινάριο την Τρίτη 24-06-2014 στο 2ο ΠΕΚ Αθήνας, Aνδρέα Μεταξά 7, Φιλοθέη (στο ισόγειο του Γυμνασίου Φιλοθέης) από τις  17.00μ.μ.  έως τις 20.30μ.μ.
Το σεμινάριο είναι ανοιχτό σε όλους τους/τις εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας. Θα προηγηθούν οι εκπαιδευτικοί που υλοποίησαν Προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Αγωγής Υγείας κατά τη φετινή σχολική χρονιά.
Στόχος του σεμιναρίου είναι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στη χρήση και στη δημιουργία ενός wiki, έτσι ώστε να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ως συνεργατικό διαδικτυακό χώρο για τα προγράμματα που αναλαμβάνουν, ή για τη διδασκαλία των μαθημάτων τους.
Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο, μπορούν να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα 
Έγγραφο των Τμημάτων Π.Ε. & Α.Υ.


30-05-2014!!!
Λόγω της μεγάλης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το σεμινάριο και της δυνατότητας παρακολούθησής του από περιορισμένο αριθμό ατόμων (26) οι υπεύθυνες Π.Ε. & Α.Υ. της Δ/νσης αποφάσισαν να το επαναλάβουν την Παρασκευή 27-06-2014.
 
02-06-2014!!!
Οι θέσεις που έχουν καλυφθεί μέχρι τώρα είναι 52. (Μέγιστος αριθμός 52)
Σε περίπτωση που υπάρχουν και άλλες αιτήσεις Εκπαιδευτικών θα είναι αναπληρωματικοί.
Οι Πίνακες των συμμετεχόντων θα αναρτηθούν σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: