Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ;

του Simon Stephens (πάνω στο ομότιτλο best seller του Mark Haddon)
Ή πώς η κοινωνία των «κανονικών» αντιμετωπίζει τους «διαφορετικούς».

Μετάφραση: Μαργαρίτα Δαλαμάγκα - Καλογήρου 
Σκηνοθεσία: Τάκης Τζαμαργιάς 
Σκηνικά - Κοστούμια: Εδουάρδος Γεωργίου
Φωτισμοί: Αλέκος Γιάνναρος 
Μουσική: Σταύρος Γασπαράτος 
Βοηθός σκηνοθέτη: Χριστίνα Σούνη 
Συνεργάτης Δραματουργός: Σμαρώ Κότσια 
Παίζουν: Μάνος Καρατζογιάννης, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Χρήστος Ευθυμίου, Γιάννης Γιαννούλης, Θεοδώρα Μαστρομηνά
Ο Κρίστοφερ: Ένα νεαρό αγόρι - μαθηματική ευφυία. Πάσχει από μια μορφή αυτισμού. Ζει με τον πατέρα του σε απόλυτη απομόνωση συντροφιά με τον υπολογιστή του, τα μαθηματικά και την αστρονομία. Βγαίνει μονάχα για να πάει με το σχολικό λεωφορείο στο ειδικό σχολείο όπου φοιτά μαζί με παιδιά βαριάς νοητικής υστέρησης. Ο Εντ: Πατέρας του Κρίστοφερ. Άνθρωπος με περιορισμένες γνώσεις που εξ ανάγκης υποκαθιστά και την απούσα μητέρα. Η Τζούντυ: Μητέρα του Κρίστοφερ. Το μεγάλο αίνιγμα. Η τυχαία λύση. Η Σιόμπαν: Δασκάλα του Κρίστοφερ και alter ego του. Αυτή που είναι το στόμα και η έκφραση της βούλησής του. Μέχρι που. Η Περιπέτεια: Κάποιο βράδυ, ο Κρίστοφερ βρίσκει το σκύλο μιας γειτόνισσάς του νεκρό με μια τσουγκράνα καρφωμένη στα πλευρά του. Τότε, με απόλυτη όσο και απροσδόκητη υπευθυνότητα, σοβαρότητα, αποφασιστικότητα και μεθοδικότητα και παρά την αντίθετη εντολή του πατέρα του, ο Κρίστοφερ ξεκινά μια έρευνα για να ανακαλύψει «Ποιος Σκότωσε το Σκύλο τα Μεσάνυχτα». Στην ουσία, αυτό που αναζητά και που, εν τέλει, βρίσκει είναι η κρυμμένη αλήθεια όλων.

Από Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013 για 40 παραστάσεις μόνο

ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:
Παρασκευή 20:00
Σαββατο 18:00
Κυριακη 20:30


Λόγω περιορισμένων θέσεων και για δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε για κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα: 210 5242211 &  210 5242213 Ωρες ταμείου και έκθεσης Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-15:00 το μεσημέρι και καθημερινά 18:00-22:00 το βράδυ.